Software AG

Software AG biedt het eerste end-to-end digitale bedrijfsplatform. Allemaal gebaseerd op open standaarden, met integratie, procesbeheer, gegevens in het geheugen, adaptieve applicatie-ontwikkeling, real-time analyse en enterprise management-architectuur als bouwstenen. Met dit modulaire platform kunnen gebruikers nieuwe generatietoepassingen ontwikkelen. Software AG is leider op vele gebieden van innovatie en digitalisering.
 
NRB heeft vaardigheden ontwikkeld en heeft brede referenties op het gebied van integratie met ESB Enterprise Service Bus (ESB) Software AG. Bovendien is NRB een gebruiker en wederverkoper van Aris.
 
ARIS (Architecture of Integrated Information Systems) is een benadering voor het modelleren van bedrijfsprocessen. Het biedt methoden voor het analyseren van deze processen en het verkrijgen van een holistische kijk op procesontwerp, management, workflows en applicatieverwerking. De ARIS-benadering biedt niet alleen een generiek en goed gedocumenteerd methodologisch kader, maar ook een krachtige tool voor het modelleren van bedrijfsprocessen.
 
NRB is Associate Partner in het Power UP-programma van Software AG

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen