Cisco

Over Cisco

Cisco is wereldleider op het vlak van netwerktechnologie. Het produceerde en verkocht als eerste routers die netwerken met verschillende communicatieprotocollen onderling konden verbinden.

Vandaag biedt Cisco een uitgebreide waaier van oplossingen aan voor Voice Over IP (VOIP), WiFi, beveiliging (VPN, Firewall, …), netwerkopslag (SAN), switches en geïntegreerde communicatiesoftware voor instantberichten, telefonie, videotelefonie en conference calls. Sinds 2001 speelde NRB reeds meermaals een baanbrekende rol in de implementatie van Cisco-technologieën. De diensten van NRB voldoen aan alle behoeften op het vlak van geïntegreerde communicatie.

Vandaag legt CISCO zich niet langer uitsluitend toe op communicatie- en netwerktools, maar breidde zijn portfolio uit tot de behoeften van data centers, en biedt serveroplossingen Unified Computing System aan, cloud- en hybrid cloud-oplossingen, evenals automatiserings- en convergerende structuur-oplossingen. De oplossingen van Cisco zijn in grote mate aanwezig in de data centers van NRB.

NRB werd in 2017 erkend als Cloud Builder-partner  van het jaar voor de hele CISCO EMEAR North-regio (Benelux, Scandinavische en Baltische landen). Deze titel is een bewijs van de enorme investeringen van NRB in zijn infrastructuur met CISCO-oplossingen om een complete set van flexibele diensten en SLA's te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van zijn klanten.

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen