Een speciale helpdesk om de ontwikkeling van Mithra te begeleiden

Stijn Vlaminck, IT-manager van de Mithra-groep, vertelt hoe de samenwerking met Computerland van de NRB-groep de steeds groeiende behoeften van het in Luik gevestigde bedrijf kon inlossen.

Al meer dan twintig jaar ontwikkelt Mithra innovatieve producten op het gebied van de gezondheid van vrouwen. Het bedrijf wordt beschouwd als een referentie in de biotechnologiesector.
Mithra groeit snel en had daarom meer IT-middelen nodig. Dankzij de historische samenwerking met Computerland, lid van de NRB-groep, kon het Luikse bedrijf beschikken over oplossingen op maat, perfect aangepast aan zijn behoeften in onderzoek en ontwikkeling maar ook in de farmaceutische productie.
 
Vandaag biedt het bedrijf een sneller en efficiënter antwoord op de aanvragen van zijn gebruikers. Computerland, een filiaal van de NRB-groep, heeft daarom een externe helpdesk opgeleid voor de nodige interventies en ontwikkelde een dashboard voor een betere samenwerking tussen de verschillende afdelingen. De resultaten waren er instant, met meer gestructureerde interventies en een kortere latency. Computerland bracht ook zijn Microsoft-expertise aan. Er werden talrijke projecten toevertrouwd, zoals Power App, Database Manager en SharePoint. 
 
Mithra haalt veel positiefs uit de samenwerking met het filiaal van de NRB-groep, zowel op het vlak van betrouwbaarheid als ervaring met bedrijven van vergelijkbare omvang. Dit werk was des te vruchtbaarder omdat het in alle transparantie werd uitgevoerd, met een audit en een gezamenlijke uitwerking van de procedures. "De professionaliteit van Computerland heeft gezorgd voor een vertrouwensrelatie met gebruikers en de IT," zegt Stijn Vlaminck, Group IT Manager bij Mithra.
 
Het team Industry & Life Sciences van NRB ondersteunt u bij uw digitale transformatie, van concept tot de realisatie, de implementatie en de diensten voor evolutie en onderhoud van oplossingen. Onze experts bieden u oplossingen op maat, zodat u kunt blijven groeien.
 

Neem contact op met ons team industry & life sciences

Ons Life Sciences aanbod

 

 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen