Vertrek in onderling overleg van de CCO en de CHRO van NRB: nieuwe professionele opportuniteiten in het vooruitzicht

vrijdag 16 juni 2023

Het vertrek van Anne Gemine, Chief HR Officer, en Melchior Wathelet, Chief Commercial Officer, bij NRB is een gezamenlijke beslissing. Anne Gemine en Melchior Wathelet willen hun professionele carrière een nieuwe impuls geven. NRB zal snel bekwame vervangers vinden. In de tussentijd nemen hooggekwalificeerde personen van NRB deze functies ad interim op.

Anne Gemine en Melchior Wathelet willen allebei graag nieuwe professionele horizonten verkennen en nieuwe uitdagingen aangaan. Die krijgen ze nu aangeboden. Om zijn strategische transformatieplan doeltreffend uit te voeren, zal NRB snel bekwame vervangers vinden die de vereiste specifieke competenties kunnen inbrengen en deze evolutie met succes kunnen leiden. André Vanden Camp, Managing Director van de NRB-groep, benadrukt: "Ons strategisch plan is cruciaal voor ons voortdurende streven naar operationele uitmuntendheid en innovatie. We willen nog beter voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Namens mijzelf en namens de raad van bestuur en het directiecomité wil ik Anne Gemine en Melchior Wathelet bedanken voor hun samenwerking en toewijding. We wensen hen het allerbeste voor de toekomst en hebben er alle vertrouwen in dat ze opnieuw van grote waarde zullen zijn voor hun nieuwe ondernemingen."

Melchior Wathelet, vertrekkend Chief Commercial Officer, zegt: "Vandaag markeert het einde van een belangrijk en spannend hoofdstuk in mijn carrière bij ZORGI en NRB. Ik kijk ernaar uit om nieuwe professionele horizonten te verkennen. Ik wil mijn diepe dankbaarheid betuigen aan onze collega's, die ik hartelijk bedank. Hun toewijding en de NRB-teamgeest zijn de pijlers van het vlaggenschip dat we zijn en moeten blijven in onze sector. Samen hebben we het verschil gemaakt. Ik wil ook de leden van het directiecomité en de raad van bestuur bedanken voor hun vertrouwen en steun door de jaren heen. Ik kijk nu al uit naar de toekomstige successen van NRB, die ik van een beetje verder blijf volgen!"

Anne Gemine, vertrekkend Chief HR Officer, voegt hieraan toe: "Na 11 jaar bij NRB is het voor mij tijd voor nieuwe professionele uitdagingen. Ik verlaat mijn functie van CHRO met grote dankbaarheid voor deze verrijkende ervaring met gewaardeerde collega's. Ik ben nu klaar om de opportuniteiten die voor me liggen te omarmen."

We zijn op zoek naar nieuw talent voor de vacatures van Chief HR Officer en Chief Commercial Officer. Het doel is om een sterk directieteam samen te stellen, afgestemd op de groei- en ontwikkelingsdoelstellingen van de onderneming, om een voorspoedige toekomst te verzekeren voor NRB en zijn medewerkers. In de tussentijd zullen hooggekwalificeerde leden van onze interne teams deze functies ad interim uitvoeren.

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen