Uitnodiging voor een virtueel geleid bezoek aan BelgiumDC, het state of the art Datacenter van NRB

donderdag 10 december 2020
Hoe beoordeelt u een (potentiële) partner om uw ICT-systemen en -toepassingen aan toe te vertrouwen?  Ga eens kijken naar zijn infrastructuur en oordeel zelf. 
 
 
Georedundant
BelgiumDC in Villers-Le-Bouillet is een van de twee datacentersites van NRB, de Belgische toonaangevende ICT-dienstverlener. Het werd in 2017 gebouwd in samenwerking met Etix Everywhere, de Europese datacenterspecialist. Beide datacenters, BelgiumDC en het datacenter van het NRB-hoofdkwartier in Herstal op 30 km, zijn via dark fibre met elkaar verbonden, en vormen een volledig geïntegreerde, georedundante en centraal beheerde infrastructuur.
 
Veiligheid en continuïteit
U zult zien hoe intelligente gebouwbeheersystemen de werking van alle onderdelen van het datacenter controleren en beheren: 24/7/365 fysieke beveiligingssystemen, inclusief bewakingscamera's en aanwezigheidsdetectoren, naast geavanceerde automatische branddetectie- en blussystemen. 
U komt het datacenter binnen via een intelligent éénpersoonssas met biometrische controle. Wandel door de cold corridors en bekijk de nieuwste generatie technologieën die verschillende type servers, opslag- en back-upsystemen en zelfs z15-mainframes huisvesten en hosten. 
 
U zult onder de indruk zijn van het nauwgezette beheer van elk detail: stroomvoorziening en -distributie, netwerkbekabeling, koeling, lucht- en vochtigheidsregeling. Geen enkel detail wordt aan het toeval overgelaten. 
Een omgeving die indruk maakt. Het is dan ook niet te verwonderen dat vooraanstaande privé en publieke organisaties hun systemen, toepassingen en gegevens er aan toevertrouwen.
 

Contact hier

 

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen