Peter Billiau is de nieuwe Chief Operations Officer - Infrastructure van NRB

donderdag 1 februari 2024
Peter Billiau treedt toe tot het Uitvoerend comité van het bedrijf als Chief Operations Officer - Infrastructure. Zijn ervaring en expertise in de IT-wereld zullen van onschatbare waarde zijn bij het ondersteunen van de groei van NRB. 
 
Al meer dan tien jaar ontwikkelt Peter Billiau als CIO de IT-strategie van een aantal grote bedrijven (Dexia, EDF Luminus, Yara International). Zijn vaardigheden op het gebied van innovatie en digitale transformatie en zijn mensgerichte managementstijl hebben hem in staat gesteld om gedurende zijn carrière grote successen te boeken.
 
Peter Billiau is verheugd om aan zijn avontuur te beginnen als Chief Operations Officer - Infrastructure van NRB: "Ik ben bijzonder blij om aan de slag te gaan bij NRB, een prestigieuze naam in de Belgische ICT-wereld. Al die jaren als CIO hebben me een schat aan ervaring opgeleverd die ik graag deel met mijn teams. Ik kijk ernaar uit om al mijn nieuwe medewerkers te ontmoeten en met hen samen te werken aan de spannende uitdagingen die voor ons liggen."
 
Deze benoeming maakt deel uit van de voortdurende zoektocht van het bedrijf naar uitmuntendheid, zoals bevestigd door Laurence Mathieu, Chief Executive Officer van NRB. "Peter staat bekend om zijn competenties op het gebied van leiderschap, change management en het opbouwen van strategische partnerschappen. Samen gaan we door met het ontwikkelen van onze infrastructuren en het industrialiseren van onze processen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn."
 
 

 

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen