Pascal Laffineur is genomineerd voor de titel van Trends Manager van het jaar 2022

dinsdag 8 november 2022
We zijn erg trots om aan te kondigen dat onze CEO, Pascal Laffineur, genomineerd voor de titel van Trends Manager van het jaar 2022. 
Bent u net zo overtuigd als wij? Stem meteen hieronder. Dat kan nog tot 23 november. 
 

Stem op Pascal Laffineur 

 
Meer informatie nodig?
Wat u niet wist over Pascal Laffineur. 
 
Pascal Laffineur heeft een passie voor technologie en geavanceerde projecten. Als kind was hij al opgewonden toen hij de eerste man op de maan zag lopen. Zijn huidige wens? De eerste man voet zien zetten op Mars! Het is dan ook niet meer dan normaal dat hij verklaart: "Ik zie mijn rol als manager als de telescoop van James Webb: innovatief, inspirerend en altijd verder reikend.
 
Hij deelt deze passie met zijn studenten als docent "Strategy & Innovation" aan het ICHEC. Voor hem is de overdracht van kennis en ervaring aan de nieuwe generatie de sleutel tot het succes van morgen! De afgelopen jaren was hij  dus vaak te zien als gastspreker op universiteiten en hogescholen over de rol van digitale technologie in onze samenleving. 
 
In de loop van zijn carrière deed hij veel ervaring op als teammanager, zowel in België als in het buitenland. Hij heeft ook belangrijke veranderingen in goede banen geleid, met name in het kader van fusies en de integratie van activiteiten.
 
In 2016 werd Pascal Laffineur CEO van NRB, waar hij waarden als innovatie, inspiratie en teamgeest uitdraagt. De uitgevoerde strategie zal zijn vruchten afwerpen, aangezien de NRB-groep zijn strategisch plan 2017-2022 in 2021 een jaar eerder heeft afgesloten! 
Nieuwe uitdaging: tegen 2026 een zakencijfer van 750 miljoen behalen. 
 
 
 
Alvast bedankt voor uw hulp!
 
 
ONZE VIDEO'S 
 
1. NRB-medewerkers
 
 
 2. Renaud Mazy, CEO at Saint-Luc University Hospital
 

3. Wanda Graisse Orts, student ICHEC en jonge ondernemer

4. Julien Tchernia, PDG van ekWateur

 

 
Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen