NRB wint CSP Partner of the Year bij de Dell Technologies Partner Awards

vrijdag 17 november 2023
De knowhow en expertise van NRB werden donderdag 16 november erkend tijdens de Partners Awards georganiseerd door Dell Technologies. NRB won de trofee "CSP Partner of the Year" tijdens de ceremonie in Brussel. 
 
Dit evenement beloont vooral bedrijven die bijzondere aandacht besteden aan klanttevredenheid, innovatie en de implementatie van hun oplossingen. Deze concepten weerspiegelen perfect de strategie die NRB al vele jaren ontwikkelt.
 
De titel van "CSP Partner of the Year" benadrukt de kwaliteit van de oplossingen die NRB biedt om onze klanten in staat te stellen hun keuzepositie in een steeds concurrerender markt te behouden. Dankzij hun uitstekende kennis van zaken bieden onze experts innovatieve oplossingen op gebieden als cyberbeveiliging, software, de cloud en nieuwe technologieën.
 
NRB heeft al naam gemaakt bij eerdere uitreikingen van de Dell Technologies Partners Awards en won in 2019 de categorie " CSP Partner of the Year " en in 2022 de categorie "Cyber Resiliency Partner of the Year”.
 
André Vanden Camp, Managing Director van de NRB Group: "Ik ben bijzonder trots op het succes van NRB bij deze prestigieuze prijsuitreiking. Deze erkenning getuigt van de expertise en knowhow van onze medewerkers die elke dag innovatieve oplossingen en aantrekkelijke producten bieden aan al onze klanten".
 

Ontdek ons Data Center Utility-contract met Dell:

 

Gepresenteerd door Mathieu Philippart, Chief Technology Officer (CTO) bij NRB

 

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen