NRB geeft de ontwikkelaars van ArcelorMittal een opleiding in PL1

maandag 16 maart 2015

PL1De IT-directie van ArcelorMittal wilde meer synergieën tot stand brengen tussen de Gentenaren van Sidmar en de Luikenaren in de vestiging van Flémalle en besloot daarom om zijn ontwikkelaars, die vooral met COBOL werken, op te leiden in de programmeertaal PL1.

Vanwege de geografische nabijheid, maar vooral vanwege onze expertise en ervaring, deed Cegis, het opleidingscentrum waarop ArcelorMittal zijn keuze had laten vallen, een beroep op NRB om vanaf februari een vijftiental ontwikkelaars een opleiding in deze programmeertaal te geven.

Deze opleiding, die wordt gegeven in sessies van een week, moet de deelnemers de basisbeginselen van PL1 bijbrengen. Daartoe maken we gebruik van theorielessen waarin de programmeertaal wordt toegelicht, praktische oefeningen die de ontwikkelaars moeten helpen om zich de voorgestelde begrippen eigen te maken en cursusmateriaal voor elke deelnemer.

NRB krijgt met deze opleiding de kans om een ander soort dienstverlening aan te bieden, de expertise van onze medewerkers goed in te zetten en te tonen dat wij onze klanten kunnen begeleiden in al hun specifieke behoeften.

ArcelorMittal wil met deze opleiding de vaardigheden van zijn verschillende teams op elkaar afstemmen om de ontwikkeling te rationaliseren en te optimaliseren en tegelijkertijd de samenwerking, productiviteit en rentabiliteit te verbeteren.

Klik hier om al onze diensten te ontdekken!

 

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen