NRB en Xperthis zijn 'SAP Innovation PARTNER of the year in 2015'

woensdag 10 februari 2016

Op 3 februari werd naar jaarlijkse gewoonte een ceremonie georganiseerd om de beste SAP-partners van België en Luxemburg in de bloemetjes te zetten.

Voor een publiek van 250 toeschouwers mochten NRB en Xperthis de trofee van 'SAP innovation partner of the year' in ontvangst nemen. Zij wonnen de prijs voor de migratie van de oplossing ERP4HC (ERP for Healthcare) van Xperthis naar het nieuwe SAP-platform HANA.  

ERP4HC is een oplossing van het type SaaS (Software as a Service), die de financiële en logistieke processen van ziekenhuizen ondersteunt. Zij is gebaseerd op een SAP-platform en wordt gehost in de datacenters van NRB.  Momenteel maken 50 ziekenhuizen in België er gebruik van.

Dankzij de migratie naar SAP HANA voldoet de oplossing aan de laatste standaarden voor gebruikersinterface, mobiliteit, procesbeheer en realtime-ondersteuning voor besluitvorming. 

Bovendien is NRB momenteel als eerste en enige SAP-partner in België een 'SAP HANA certified hosting & operations partner'. Die certificering garandeert dat NRB SAP HANA-diensten en -oplossingen van topkwaliteit aanbiedt, zowel op het vlak van infrastructuur als qua competenties.

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen