NRB door SAP onderscheiden als "Best MCaaS Partner 2013"

maandag 24 februari 2014

Dit is het tweede jaar op rij dat NRB in de prijzen valt bij SAP. Dit jaar heeft SAP NRB de trofee van de beste MCaaS partner van het jaar 2013 toegekend.

MCaaS of Managed Cloud as a Service is het nieuwe model van SAP dat de diensten Managed Mobility Services (MMS) en Business Process Outsourcing (BPO) overkoepelt.

Het succes van ons SAP Platform as a Service bij de ziekenhuizen heeft ongetwijfeld een sterke rol gespeeld bij het toekennen van de bewuste prijs. Het bewuste platform wordt gehost bij NRB en wordt door xperthis, filiaal van de NRB Groep, aangeboden aan de ziekenhuizen.

Het feit dat NRB in 2013 samen met SAP zijn platform Mobility in the Cloudheeft uitgerold heeft uiteraard ook zijn steentje bijgedragen. Dit platform is door NRB en SAP opgezet als een cloud service waarmee bedrijven of publieke organisaties op een snelle en eenvoudige manier kunnen beschikken over een volledig beveiligde omgeving waarmee zij hun mobiele toestellen, toepassingen en data kunnen beheren. NRB heeft hiermee een primeur en een unieke positie in België

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen