NRB biedt meer stages aan in 2021

donderdag 11 maart 2021
Elk jaar verwelkomt NRB meerdere stagiairs, vooral in IT-functies. Dit jaar heeft NRB, gezien de moeilijkheden die studenten ondervinden bij het vinden van stageplaatsen wanneer telewerken de norm is, zich ingezet om extra stagemogelijkheden te creëren.
 
Vandaag werken 19 jongeren met verschillende achtergronden samen met deskundigen om hun kennis en de kneepjes van het vak met passie en enthousiasme te delen. Zij-aan-zij, maar op afstand! Ook bij ons werken onze teams van thuis uit. Toch doen de stagebegeleiders en andere collega's in de teams hun uiterste best om de jongeren een praktijkgerichte benadering van uiteenlopende projecten aan te bieden en hen te laten proeven van de gemoedelijke sfeer in het bedrijf. 
 
Voor NRB zijn deze stages een gelegenheid om haar banden met de instellingen voor hoger onderwijs aan te halen en zich als favoriete werkgever te profileren. Stages maken ook integraal deel uit van ons aanwervingsproces: tegenwoordig zijn heel wat collega's na een geslaagde stage effectief aan de slag gegaan bij diezelfde teams.
 
Wij wensen Yasser, Lucas, Nicolas, François, Maxime, Guillaume, Cyrielle, Samuel, Joël, Nicolas, Dimitri, Allisson, Clovis, Louis, Clémentine, Matteo, Armand, Andy en Ayoub veel succes bij hun stage en bij de voortzetting van hun studies. Deze ervaring, die hopelijk zo rijk mogelijk is, laat hen ook kennismaken met de diversiteit van jobs en carrièremogelijkheden binnen onze onderneming en de grote verscheidenheid van de projecten die ons worden toevertrouwd.
 
 
 
 
Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen