NRB benoemt een nieuwe CCO en CHRO om haar directieteam te versterken

maandag 25 september 2023
NRB, een toonaangevende Belgische referentie in de ICT-sector, kondigt vandaag twee belangrijke benoemingen aan die zijn managementteam zullen versterken en zijn voortdurende groei zullen ondersteunen.
 

Jean-Michel Demoulin - Nieuwe Chief Commercial Officer (CCO)  

 

NRB is verheugd Jean-Michel Demoulin te verwelkomen als Chief Commercial Officer (CCO). Jean-Michel Demoulin brengt een schat aan ervaring mee op het gebied van technologie en management. Hij heeft bijgedragen aan de groei van een aantal gerenommeerde bedrijven, waaronder Cisco en Capgemini Invent, waar hij COO was. Zijn sterke expertise op het gebied van strategisch management, zijn visie op het uitbreiden van de zakelijke activiteiten van NRB en zijn diepgaande kennis van nieuwe technologieën maken van hem de ideale persoon om onze klanten te ontmoeten. Deze troeven zullen de sleutel vormen tot het stimuleren van de groei van het bedrijf en het aantrekken van nieuw talent.
 
 

Laurent Peeters - Nieuwe Chief Human Resources Officer (CHRO)

 

NRB kondigt ook met trots de benoeming aan van Laurent Peeters als Chief Human Resources Officer (CHRO). Met een schat aan ervaring als business partner en hr-manager in verschillende Belgische en internationale bedrijven, brengt Laurent Peeters expertise in humanresourcesmanagement en organisatorische transformatie met zich mee. Zijn voornemen om de klant centraal te stellen in de hr-strategie zal de sleutel zijn tot het ondersteunen van het engagement en het welzijn van de medewerkers van NRB.
 
Jean-Michel Demoulin en Laurent Peeters verklaarden samen: "We zijn vereerd dat we deel mogen uitmaken van het NRB-managementteam. Ons gemeenschappelijke doel is om de voortdurende groei van het bedrijf te ondersteunen, nieuw talent aan te trekken en te ontwikkelen en onze klanten centraal te stellen bij onze beslissingen. We zijn vastbesloten om samen met iedereen in het bedrijf het succes van NRB voort te zetten en innovatieve oplossingen te bieden voor de steeds toenemende behoeften van de markt als gevolg van de digitale transformatie.”
 
In een reactie op de benoemingen zei André Vanden Camp, Managing Director van de NRB-groep: "We zijn verheugd om Jean-Michel Demoulin en Laurent Peeters te verwelkomen in het NRB-managementteam. Deze strategische benoemingen illustreren het voortdurende streven van NRB naar uitmuntendheid, groei en ontwikkeling. Ons managementteam kijkt ernaar uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan en de NRB-groep naar een nog mooiere toekomst te leiden, waarbij de expertise en het welzijn van onze medewerkers voorop staan."
 
Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen