Ludovic Mayot is de nieuwe country manager van Trasys Luxemburg

maandag 17 juni 2019

Sinds14 juni is Ludovic Mayot de nieuwe country manager/delivery executive van Trasys Luxemburg, lid van Trasys International EEIG (European Economic Interest Grouping), de entiteit van de NRB Groep die gespecialiseerd is in ICT en adviesdiensten voor Europese instellingen en internationale bedrijven.

Ludovic Mayot is 31 jaar oud, heeft een bachelor in computerwetenschappen en een master in management van de ICN Business School. Ludovic is een expert in consultingprojecten en IT program management met een sterke staat van dienst in het werken voor de Europese instellingen en voor lokale overheden. Hij begon te werken bij Trasys Luxemburg in januari 2018. Daarvoor werkte hij meer dan 7 jaar voor Wavestone (voorheen Kurt Salmon) en realiseerde hij adviesopdrachten binnen verschillende EU-instellingen. In de jaren daarvoor werkte hij in Frankrijk en Duitsland voor bedrijven als La Poste, Villeroy & Boch en ArcelorMittal.

Ludovic Mayot volgt Pascal Desart op in de rol van country manager voor Trasys Luxemburg. "Als delivery executive zal ik mijn huidige activiteiten nauwlettend blijven opvolgen en ontwikkelen", bevestigt Mayot. "We hebben het team ook versterkt om mij te helpen de extra werklast van de opdracht die ik als country manager op me zal nemen, op te vangen. Deze nieuwe rol heeft inderdaad tot doel de activiteiten van Trasys International verder te promoten en te ontwikkelen."

"Trasys International en ons Luxemburgse team staan voor een uitdagende maar veelbelovende missie", bevestigt Pascal Laffineur, CEO van de NRB Groep. "Ze hebben niet alleen een unieke positionering op meerdere belangrijke Europese raamcontracten. Bovendien, dankzij de combinatie van de kracht van de NRB Groep enerzijds en de zeer specifieke expertise in Europese en internationale zaken van dit team anderzijds, zijn ze één van de weinige organisaties die de volledige digitale transformatiecyclus van hun klanten kan dekken, van haalbaarheidsstudie en impact assessments tot de implementatie, het onderhoud en de opvolging".

 

Instance

In us they trust...

Contact us :

  • Mail us
  • Phone us

Follow us :

  • Linked In
  • Twitter
  • Google +
  • Slideshare
  • Youtube
  • Flickr

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen