De NRB Groep zevenmaal genomineerd voor de "DATANEWS AWARDS FOR EXCELLENCE 2021"

donderdag 10 juni 2021

Met trots kondigen wij onze 7 nominaties aan voor de Data News Awards For Excellence 2021:

NRB, Afelio & Prodata in de categorie "Customer Centric IT Company of the Year". Deze award erkent het wederzijdse vertrouwen en respect in een klant-leverancier ecosysteem dat resulteert in een aangename relatie gekenmerkt door het begrip en de expertise van de leverancier op het gebied van de business, de processen en de technologie. 

Prodata in de categorie "Cybersecurity Innovator of the Year". Deze award bekroont bedrijven die rigoureuze enterprise grade bescherming leveren en tegelijkertijd zorgen voor bedrijfscontinuïteit zonder verstoring en verlies van bedrijfsmiddelen.

NRB & Prodata in de categorie "Digital Enterprise IT Services Company of the Year". Deze prijs is bedoeld om grote IT-dienstverleners te identificeren die waarde toevoegen in het hele enterprise-segment.

Computerland in de categorie "Digital Workplace Innovator of the Year". Deze prijs is bedoeld om bedrijven en leveranciers van IT-oplossingen te identificeren die erin geslaagd zijn nieuwe, innovatieve oplossingen voor de digitale werkplek te bedenken en/of te integreren, terwijl ze tegelijkertijd de veiligheid en het welzijn van de werknemers centraal stellen.

NRB & Zorgi in de categorie "Enterprise Application Innovator of the Year". Deze prijs Is gericht op technologische trendsetters die nieuwe mogelijkheden creëren op het gebied van software als een product of software als een dienst voor bedrijfsapplicaties.

NRB in de categorie "Infrastructuur Innovator van het Jaar". Deze prijs wil een pluim geven aan bedrijven die erin slagen (een deel van) hun on-premise, cloud based of hybride infrastructuurplatform(en) op het gebied van storage, computing en networking succesvol te innoveren.

Computerland & Prodata in de categorie "Services SMB of the Year". Deze prijs is bedoeld om IT-dienstverleners in het KMO segment te identificeren die waarde toevoegen aan de eindklanten

U kunt voor ons stemmen - en uw vrienden en zakenrelaties laten stemmen - in de verschillende categorieën via deze link : https://datanewsawards.be/vote/

 

Er kan gestemd worden tot 20 juni!
Bedankt voor uw steun !

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen