De NRB Groep bevestigt haar groeiambities en versterkt de synergieën tussen haar dochterondernemingen // Laurence Mathieu benoemd tot nieuwe CEO van NRB NV

maandag 13 november 2023
Na een grondige herziening van haar strategie heeft de NRB Groep - een van de belangrijkste aanbieders van ICT-oplossingen en -diensten in België - haar nieuwe bestuursmodel voor al haar dochterondernemingen goedgekeurd. Door de synergieën tussen de verschillende entiteiten te versterken, wil de Groep haar groei, haar streven naar innovatie, de kwaliteit van haar diensten en de tevredenheid van haar klanten voortzetten.
 
André Vanden Camp, de huidige CEO van NRB wordt benoemd tot CEO van de NRB Groep om haar visie te ondersteunen, haar transformatie te sturen en haar groeistrategie voort te zetten. Tegelijkertijd wordt Laurence Mathieu benoemd tot de nieuwe CEO van NRB NV. Deze benoeming gaat in op 1 januari 2024.
 
Laurence kan terugblikken op ruim 25 jaar ervaring in de IT-sector, met onder meer een aantal managementfuncties op zowel Belgisch als internationaal niveau bij Origin, Compaq, Hewlett Packard en Hewlett Packard Enterprise in afdelingen die verantwoordelijk waren voor het ondersteunen van klanten bij hun digitale en organisatorische transformatie. In 2021 vervoegde ze Inetum-Realdolmen als COO en Operations Director waar ze verantwoordelijk was voor het opzetten en beheren van alle operationele en transversale delivery functies van alle business units.
 
Laurence is vlot drietalig, heeft een passie voor nieuwe technologieën en wordt erkend voor haar bijzonder gedegen kennis van de hedendaagse technologische uitdagingen, haar vastberadenheid en haar vermogen om innovatie binnen het bedrijf te stimuleren. Ze was een van de vijf finalisten voor de titel van ICT Woman of the Year 2023 en staat ook bekend om haar competenties op het gebied van people management en haar drive om IT-carrières open te stellen voor vrouwen door diversiteit tot een van haar speerpunten te maken. 
 
Laurence Mathieu, nieuwe CEO van NRB NV beaamt: "Ik voel me vereerd dat ik het NRB-team mag vervoegen als nieuwe CEO. Het is een bedrijf met een ongelooflijk potentieel en als belangrijkste kracht de expertise in uiteenlopende sectoren en het diverse aanbod. De NRB-Groep telt al ruim 3.450 werknemers en wil nog verder groeien. Deze ambitie en de uitdagingen waar het bedrijf voor staat, hebben me sterk gemotiveerd in mijn beslissing om de overstap naar het bedrijf te maken. Ik zal mijn ervaring kunnen inzetten ten dienste van alle teams die nu al enkele maanden actief werken aan een strategische herpositionering. Ik ben me goed bewust van de uitdagingen waar de sector voor staat, de snelheid waarmee onze vakdomeinen evolueren en de noodzaak om onze klanten nog beter te begeleiden met een efficiëntere, geïntegreerde aanpak. Onze klanten staan voor ongekende uitdagingen op het gebied van digitale transformatie en wij zullen nu en in de toekomst aan hun zijde staan.”
 
André Vanden Camp, Managing Director van NRB NV: "Als lid van de Raad van Bestuur ben ik verheugd om de continuïteit van ons strategisch plan voor de Groep als geheel te verzekeren en om met de verschillende entiteiten samen te werken aan de verdere ontwikkeling ervan. De komst van Laurence naar NRB is uitstekend nieuws en ik kijk ernaar uit om haar in haar nieuwe rol te ondersteunen. Laurence heeft de menselijke en operationele kwaliteiten die nodig zijn om alle teams samen te brengen om de strategie te implementeren en de ambities van NRB te ondersteunen om onze klanten te helpen met hun digitale transformatie. Samen zijn we klaar om in te spelen op de behoeften van onze klanten en de uitdagingen van de komende jaren aan te gaan.”  
 
Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen