De NRB-Groep benoemt André Vanden Camp voor zijn dagelijks bestuur

dinsdag 23 mei 2023
De Raad van bestuur van de NRB-Groep heeft besloten de afgevaardigd bestuurder, André Vanden Camp, de dagelijkse leiding van de onderneming toe te vertrouwen. De NRB-Groep is sterk gegroeid en heeft een aanzienlijk potentieel. Vandaag ligt de nadruk op het consolideren van de prestaties en het versnellen van de transformatie om aan de behoeften van de klanten te voldoen en hun verwachtingen te overtreffen.
 
Eind 2022 keurde de Raad van bestuur van NRB een nieuw strategisch plan goed dat gericht is op klanttevredenheid. Dit plan gaat veel verder dan voortdurende groei, met de invoering van nieuwe diensten en investeringen in geavanceerde technologieën, waaronder het 5G-netwerk. Het heeft vooral tot doel de onderneming en haar dochterondernemingen om te vormen om meer dan ooit een bevoorrechte partner van haar klanten te blijven in een snel veranderende markt.  
 
Om deze ambitieuze strategie uit te voeren en de transformatie van de Groep te coördineren, benoemde de Raad van bestuur André Vanden Camp tot afgevaardigd bestuurder. 
Vandaag neemt hij het dagelijks bestuur volledig over. André Vanden Camp heeft verschillende managementfuncties bekleed en heeft een erkende expertise in IT-strategie. Hij zal kunnen rekenen op een Directiecomité met versterkte bevoegdheden. 
Sinds het begin van het jaar is Melchior Wathelet belast met het commerciële beheer van de Groep, terwijl Michael Boeckx en Olivier Lallemand de rol van Chief Operations Officer op zich hebben genomen; de eerste voor alles wat met infrastructuur te maken heeft en de tweede voor alles wat met applicaties te maken heeft. Sinds begin mei is Florence Vanderthommen bij de Groep gekomen als CFO. Anne Gemine blijft hoofd van de hr-directie. Henri Thonnart verlaat de NRB-Groep. Namens de Raad van bestuur en het Directiecomité danken wij Henri Thonnart voor zijn lange loopbaan bij NRB. 
 
Philippe Lallemand, Voorzitter van de Raad van bestuur van NRB verklaarde: "NRB is een uitzonderlijk bedrijf met een aanzienlijk ontwikkelingspotentieel. Wij zijn vastbesloten om onze klanten echte toegevoegde waarde te blijven bieden en de vinger aan de pols van de markt te houden, waarbij wij vertrouwen op de competenties van onze 3.500 medewerkers om een speler bij uitstek te blijven."
 
Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen