Cybersec Europe 2022

11/05/2022
 
NRB nodigt u graag uit voor de Cybersec Europe 2022, de toonaangevende vakbeurs van de ICT-sector in België, die plaatsvindt op 11 en 12 mei.
 
Tijdens deze twee dagen kunt u op onze stand (07.A036) de NRB-experts ontmoeten om uw ambities, vragen en zorgen met betrekking tot "cloud", "security", "digitale transformatie" en "AI" te bespreken.
 
Registreer via deze unieke link om een NRB-uitnodiging voor de beurs te ontvangen:
 
 
 
---------
Michaël Boeckx, onze Security Expert, Olivier Dessart, onze Cloud Expert en Loïc Lejoly, onze AI-expert, zullen keynotesprekers zijn op dit evenement. 
Hieronder vindt u meer informatie over waar en wanneer u hun presentaties kunt horen:
 
 
Michaël BOECKX, Chief Security Officer at The NRB Group
"Cybersecurity practice: Panic or ignorance but rarely planned.
Making compliance regulatory demands real: how to improve your cybersecurity technology stack by making smart choices"
11 en 12 mei om 14.00 uur (Theater 5)
 
DE SESSIE IN HET KORT: 
In de bestuurskamer heerst momenteel ofwel paniek ofwel onwetendheid over cyberbeveiliging, en geen van beide is goed. Men realiseert zich niet hoe cyberbeveiliging als een technologische dienstenstapel en het naleven van de regelgeving uw organisatie kunnen verbeteren.
Naleving van de regelgeving is geen papieren aangelegenheid. Cybertechnologie is geen wormgat dat geld opslokt. In deze presentatie zullen we uitleggen hoe u van seriële paniekinvesteringen kunt overstappen op een duidelijke, gebudgetteerde visie die uw algemene maturiteit verbetert volgens uw jaarlijkse budget en de resultaten rapporteert op alle niveaus: engineering, CISO, CXO, waardoor uw cyberbeveiliging op een volwassen niveau blijft en uw compliance auditeurs tevreden zijn.
 

REGISTREREN!

11 Mei

12 Mei

 
 
Olivier DESSART, Head of solution design architect & product manager public cloud NRB
Cloud strategy, beyond the xRs
11 en 12 mei om 11.45 uur (Theater 8)
 
DE SESSIE IN HET KORT:  
Hoewel het nog steeds zinvol is bestaande applicaties of digitale activa te classificeren en verschillende migratiestrategieën te evalueren, hangt het succes van een cloudadoptietraject af van bredere aspecten, waaronder beveiliging, regelgeving, financiën en governance, te beginnen met een goede identificatie van adoptiedrivers. In deze sessie wordt een overzicht gegeven van de manier waarop NRB cloudstrategieën benadert.
 

REGISTER!

11 Mei

12 Mei

 
 
Loïc LEJOLY, Data Scientist NRB
"Pseudonymized Data with Machine Learning Models"
11 en 12 mei om 14.00 uur (Theater 6)
 
DE SESSIE IN HET KORT:  
Data science is een uitgebreid onderwerp waarbij verschillende deskundigenprofielen betrokken zijn. Tegenwoordig hebben de meeste bedrijven een data science-team, of maken ze gebruik van een extern bedrijf, omdat het een sleutelelement is voor hun winstgevendheid en hun marktaandeel. Gezien de belangstelling voor datawetenschap zijn infrastructuur, beveiliging en privacy van cruciaal belang. 
Cloudproviders zijn versnellers voor data science & AI-projecten. Het Schrems II-arrest heeft het gebruik van de publieke cloud met persoonsgegevens echter gecompliceerder gemaakt. Gelukkig bestaan er risicobeperkende maatregelen: een daarvan, pseudonimisering, heeft aan momentum gewonnen, omdat velen het beschouwen als de meest levensvatbare "aanvullende maatregel" voor de overdracht van persoonsgegevens naar derde landen die geen gelijkwaardig niveau van bescherming bieden. 
In deze sessie zal ik een concrete use-case presenteren waarbij gebruik wordt gemaakt van modellen voor machinaal leren die zijn getraind met gepseudonimiseerde gegevens en zal ik de uitdagingen bespreken die de principes van pseudonimisering met zich meebrengen.
 

REGISTREREN!

11 Mei

12 Mei

 
 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen