MicroStrategy

Over MicroStrategy

MicroStrategy werd opgericht in 1989 en is een van de wereldleiders op het gebied van Mobility Analytics en veiligheid. De missie van MicroStrategy is het verlenen van een software platform en expertdiensten om ondernemingen in staat te stellen heel efficiënte en doeltreffende applicaties te ontwikkelen.

Het platform van MicroStrategy werd uitgebouwd om Analytics- en veiligheid gelinkte applicaties, op een grootschalige manier uit te rollen. De architectuur van dit platform werd specifiek opgezet om heel efficiënte oplossingen te bieden aan de behoeften van elk gebruiker en elk bedrijf op het gebied van Business Intelligence.

MicroStrategy wordt beschouwd als een pionier van de mobiele technologie. Hun platform maakt de implementatie van BI Selfservice Projecten veel eenvoudiger. De meerwaarde van dit platform ligt vooral in de combinatie van meerdere elementen die het integreert, m.n. de mobiele dimensies, Security, Governance maar ook de operationele rapporten. MicroStrategy geniet van een zekere bekendheid en beschikt over talrijke Success Stories bij internationale organisaties zoals bij Coca-Cola, Facebook of eBay.

NRB heeft al ervaring opgedaan met Business Intelligence en werd door MicroStrategy geselecteerd als ‘Preferred Partner’ voor het verkopen en het uitrollen van hun oplossingen in België.

 

 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen