Oracle

Over Oracle

Oracle is een van de grootste leveranciers van bedrijfssoftware ter wereld. Het bedrijf is bekend voor zijn software voor het beheer van relationele databanken, maar biedt ook oplossingen voor applicatieservers, middleware, softwarepakketten voor enterprise resource planning (ERP), besluitvormingsinformatica (BI), ontwikkelingstools met het referentieplatform Java, maar ook servermateriaal en een ultramodern aanbod van geïntegreerde systemen, de Oracle Engineered Systems, zoals Exadata en Exalogic.

Als Oracle Gold Partner integreert NRB de technologieën van Oracle in zijn diensten. Zo beheren wij bijvoorbeeld databanken en middleware van Oracle. Dankzij de samenwerking met Oracle kunnen we kwalitatief hoogstaande ondersteuning aanbieden en hebben we toegang tot de technische resources en ondersteuning die door Oracle ter beschikking worden gesteld.

Voorts hosten we ook Oracle Engineered Systems: geoptimaliseerde oplossingen bestaande uit hardware en software voor een optimale werking met lagere kosten en een eenvoudigere IT-infrastructuur, maar toch betere prestaties en meer productiviteit. NRB host verschillende Oracle Exadata Database Machines, een specifieke oplossing om Oracle-databanken te beheren met uitstekende prestaties, hoge beschikbaarheid en minimale beheerskosten.

NRB haalde tal van prijzen binnen die werden uitgereikt door Oracle Belux: ‘Partner in the Spotlight’ in 2013, ‘Specialized Engineered Systems Partner of the year’ in 2014 en tot slot ook ‘Specialized Database Partner of the year’ in 2016.

oracle gold

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen