Partena vertrouwt NRB zijn mainframeomgeving toe

maandag 22 november 2010
Partena vertrouwt op de ervaring en de competenties van NRB om zorg te dragen voor zijn IBM-mainframeomgeving en zijn randapparatuur (robotica en schijfbeheer), voor de uitwerking van een Disaster Recovery Plan en voor het verlenen van de nodige support (level 3 of expert-probleemoplossers in ondersteuning van de helpdesk).

Partena is een socialedienstengroep met een brede waaier aan diensten zoals het ondernemingsloket, het sociaal secretariaat, sociale verzekeringen voor zelfstandigen, kinderbijslag voor werknemers en een onafhankelijk ziekenfonds.

De klant beweerde onder de indruk te zijn van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze IT-infrastructuur, en van de professionele aanpak van onze technische en commerciële teams. Dit waren de elementen die hem ervan overtuigd hebben dat NRB alles in huis heeft is om deze overeenkomst naar behoren te kunnen waarborgen. Voeg hierbij nog een aantrekkelijke prijs en de betoonde flexibiliteit en de kwaliteit van ons aanbod, en de keuze van Partena was gemaakt.

NRB is anderzijds ook vereerd om Partena als klant te verwelkomen. Dit levert een perfect bewijs van ons kunnen om onze commerciële strategie die gericht is op de ontwikkeling van nieuwe sectoren, zoals de socialezekerheidssector, concrete invulling te geven.

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen