Oracle beloont NRB

vrijdag 20 juni 2014

Elk jaar reikt Oracle Belux vlak voor de zomervakantie zijn ‘Partner Awards’ uit. De plechtigheid had dit jaar plaats in het zomerse groen van de Brusselse randgemeente Dilbeek.

De Partner Awards van Oracle belonen de partners voor hun samenwerking met Oracle, hun investeringen, hun kennis en de invoering van nieuwe producten en technologieën. Vorig jaar kreeg NRB al een erkenning van Oracle als ‘Partner in the Spotlight’. Die prijs gaat naar een partner die een samenwerking met Oracle opstart.

Oracle kent prijzen toe in negen categorieën: Database, Middleware, Applications, Industry, Servers and Storage Systems, Engineered Systems, Cloud, Business Analytics en ISV.

NRB kreeg een nominatie in de categorieën ‘Database’ en ‘Engineered Systems’. En het kaapte de Award weg als ‘Specialized Engineered Systems Partner of the Year’. Ook negen andere partners kregen een erkenning voor hun prestaties tijdens het voorbije jaar. NRB prijkt dus in een erelijst met andere belangrijke Belgische marktspelers zoals HP, CapGemini en Cegeka.

De ‘Oracle Engineered Systems’ zijn geoptimaliseerde oplossingen die hardware met software integreren voor een optimale werking met vermindering van de werkingskosten en een minder complexe IT-infrastructuur. Tegelijk zorgt het voor betere prestaties en hogere productiviteit. De Oracle Exadata Database Machine is een van de oplossingen voor het systeembeheer van Oracle-gegevensbanken. Met als resultaat: topprestaties, hoge beschikbaarheid en minimale beheerskosten. NRB kocht de Exadata Machines recent aan.

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen