NRB wint openbare aanbesteding voor informatica-infrastructuur bij de FSMA

donderdag 16 februari 2012

De beheerraad van de FSMA (Financial Services and Market Authority – Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten) gunde zopas de openbare aanbesteding voor de outsourcing van zijn informatica-infrastructuur voor een periode van zes jaar aan NRB.

De aanbesteding werd gepubliceerd in januari 2011 en gaf NRB de kans om zich tegenover 17 concurrerende bedrijven te onderscheiden. Onder meer dankzij de volledigheid van ons aanbod en de klemtoon die we leggen op de samenwerking met deze organisatie. De FSMA waardeert vooral de reactiesnelheid en het enthousiasme van de NRB-teams in het kader van deze aanbesteding. Ze appreciëren ook onze tweetaligheid.

 

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (vroeger het CBFA) waakt samen met de Nationale Bank van België over de integriteit van de financiële markten en de loyale behandeling van de financiële consumenten. Het spreekt voor zich dat dit een uitzonderlijke referentie is in de financiële sector, een van onze belangrijkste activiteitensectoren. 

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen