NRB wint AWS Rising Star of the Year 2021 Award in de Benelux

vrijdag 10 december 2021
NRB heeft de AWS Rising Star of the Year 2021- Benelux Partner of the Year award gewonnen. Deze award erkent NRB als AWS Partner die in 2021 het beste van AWS Services heeft benuten is blijven uitbreiden en groeien met AWS.
 
De AWS Partner Awards erkennen een breed scala aan Partners, wiens bedrijfsmodellen het afgelopen jaar specialisatie en samenwerking hebben omarmd. De AWS Partner Awards erkennen ook AWS Partners met bedrijfsmodellen die blijven evolueren en bloeien op de AWS Cloud terwijl ze samenwerken met klanten, die ze volledig laten profiteren van technologieën om hun business te ondersteunen met cloud native en hybride oplossingen.
 
 
"Gedurende 2021 heeft NRB haar strategie versneld om haar klanten te ondersteunen op de AWS Cloud en isNRB verder gegaan met het opbouwen van een sterke relatie met AWS in België, zoals blijkt uit het bereiken van het Solution Provider Program status, het starten van migratie engagements, het hosten van sales en industry enablement en Immersion Days, en het ondersteunen van meerdere lokale klanten zoals Ethias ".
 
Het AWS Partner Network (APN) is de wereldwijde gemeenschap van bedrijven die AWS gebruiken om oplossingen en diensten voor klanten te bouwen. AWS helpt partners bij het bouwen, op de markt brengen en verkopen van hun aanbod door waardevolle zakelijke, marketing- en technische ondersteuning te bieden bovenop bewezen, wereldwijde en veilige infrastructuur. AWS-partners bevinden zich in een unieke positie om klanten te helpen ten volle te profiteren van alles wat AWS te bieden heeft en hun reis naar de cloud te versnellen. AWS heeft miljoenen actieve klanten en een dynamische community van meer dan 100.000 partners wereldwijd. 
 
"AWS Partners voegen waarde toe aan klanten in een breed scala van industrieën over de hele wereld en zijn van cruciaal belang voor hun succes. We zijn verheugd om een verscheidenheid aan partners te erkennen via de APN Partner Awards EMEA 2021. Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan een geweldig 2022," aldus Antonio Alonso Lopez, EMEA Director Partner Success bij AWS.
 
Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen