NRB valt in de prijzen als Oracle Specialised Database Partner of the year, editie 2016

dinsdag 28 juni 2016

Afgelopen donderdag 26 juni werden de Oracle « Specialized Partner Awards 2016 » uitgereikt tijdens een zonovergoten evenement aan de oevers van de Schelde in Antwerpen. 

Deze onderscheidingen worden uitgereikt aan de partners voor het behalen van uitzonderlijke commerciële resultaten met Oracle technologie. In 2015 kaapte NRB de prijs weg voor « Specialized Partner Engineered Systems ». Dit jaar sleepte NRB de prijs in de wacht als « Specialized Database Partner of the Year ». De andere onderscheidingen waren bestemd voor de categorieën Middleware, Industry, PaaS, SaaS, Storage & Systems, Engineered Systems en Business Analytics.

Het Oracle Database Management systeem is in gebruik bij heel wat klanten van NRB. NRB biedt daarbij niet alleen de hosting aan, maar staat ook in voor het onderhoud en het beheer. NRB is trouwens ook een belangrijke Oracle partner voor Exadata Engineered Systems, Oracle’s geoptimaliseerde oplossing die hardware en software integreert met het oog op enerzijds het verminderen van de operationele kosten en de complexiteit van de IT-infrastructuur, en anderzijds het verhogen van de performantie en de productiviteit.  Exadata Database Machine is een Engineered System bestemd voor het beheer van de Oracle databases. Op dit ogenblik staan er al verscheidene Exadata machines in de datacenters van NRB en de laatste Exadata generatie – de versie 6 – zal binnenkort geïnstalleerd worden. In de komende maanden zal NRB zijn “Database as a Service” aanbod naar de markt brengen. De Oracle databases zijn bovendien niet zelden geïntegreerd in professionele applicaties die door de NRB filialen Civadis en Xperthis ontwikkeld zijn. 

Oprechte dank aan de NRB medewerkers die hebben bijgedragen aan het behalen van deze onderscheiding. 

Wenst u meer informatie, dan kunt u steeds contact opnemen met Regis Vander Eyken, (Regis.Vandereyken@nrb.be) NRB IT Engineer of met Niko Vanraes, NRB partner account manager (Niko.Vanraes@nrb.be).  

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen