NRB Groep benoemt Pierre Dumont als nieuwe Chief Commercial Officer

maandag 5 februari 2024

NRB Groep, een van de toonaangevende IT-dienstverleners in België, waartoe Cevi Groupe, Civadis, Zorgi en Computerland behoren, is verheugd de benoeming van Pierre Dumont als Chief Commercial Officer (CCO) aan te kondigen. In zijn nieuwe rol zal Pierre rechtstreeks rapporteren aan André Vanden Camp, CEO van de NRB Groep.

Pierre begon zijn carrière bij ComTech, waar hij een sleutelrol speelde in de transformatie van een start-up tot een leider in de Belgische IT-sector. Zijn belangrijke bijdrage aan de verkoop van het bedrijf aan de Zuid-Afrikaanse groep Persetel, evenals zijn sleutelrol bij het opzetten van een Europees netwerk van netwerkintegrators, illustreren perfect zijn vermogen om ambitieuze projecten te leiden en visionaire strategieën te ontwikkelen. Als Managing Director bij NTT was zijn inzet voor klanttevredenheid essentieel voor zijn succes. Meest recentelijk leidde hij bij Prodata, een dochteronderneming van de NRB Groep, de ontwikkeling van de markt in Wallonië en Brussel, waarbij hij de aanwezigheid van het bedrijf versterkte en zijn vaardigheden op het gebied van groei en strategie in de IT-sector bevestigde.

"Ik ben verheugd om deze nieuwe uitdaging bij de NRB Groep aan te gaan. Ik heb de Groep leren kennen met een opdracht bij Prodata, waarvoor ik dankbaar ben voor de vruchtbare samenwerking van de afgelopen twee jaar. Mijn passie is altijd geweest om de klant centraal te stellen in onze strategieën. In deze nieuwe structuur en in het bestuur van de Groep zet ik me in om deze filosofie te versterken en ervoor te zorgen dat elke interactie en elke aangeboden oplossing aansluit bij de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Samen met alle dochterondernemingen van de Groep zullen we niet alleen de uitdagingen van vandaag de dag aangaan, maar ook anticiperen op toekomstige trends, waardoor we een ongeëvenaarde klantervaring kunnen garanderen en de voortdurende groei van onze Groep kunnen stimuleren," aldus Pierre.

André Vanden Camp voegt hieraan toe: "De komst van Pierre in ons Group Executive Committee is uitstekend nieuws. Zijn unieke achtergrond en expertise in klanttevredenheid, evenals zijn vermogen om de behoeften van onze klanten te begrijpen terwijl ze strategisch evolueren, passen perfect bij onze waarden en ambities."

De komst van Pierre Dumont als CCO van de NRB Groep, die NRB SA, Civadis, Cevi Groupe, Siggis, Computerland en Zorgi omvat, zal een nieuwe dynamiek met zich meebrengen en het streven naar uitmuntende klantenservice versterken.

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen