De fotos van de Salon des Mandataires 2014

vrijdag 21 februari 2014

Op 13 en 14 februari vond de negende editie plaats van de ‘Salon des Mandataires’ in het WEX in Marche-en-Famenne. Ook de NRB Groep was dit jaar - en het wordt stilaan een traditie - zichtbaar aanwezig met zijn filialen xperthis, Civadis en Afelio. De bezoekers konden genieten van een warm en vriendelijk onthaal op onze ruime eigentijdse stand. 

Het evenement was voor de NRB Groep de gelegenheid bij uitstek om publieke mandatarissen kennis te laten maken met Afelio, ons nieuwe filiaal, specialist in mobiele toepassingen, en uiteraard met Civadis, onze nieuwe entiteit gevormd door de fusie van Stesud en Adehis. xperthis bracht een voorstelling van zijn oplossingen voor de ziekenhuizen en gaf de bezoeker de kans om deel te nemen aan een demonstratie van haar toepassing voor medische beeldverwerking.

NRB presenteerde, samen met haar partner SAS, een oplossing in het domein van ‘Visual Analytics as a Service’. Daarnaast promootte NRB zijn Hybrid Cloud concept voor Microsoft ‘productivity suite’. Microsoft had bovendien op onze stand een ‘device bar’voorzien, een ‘toog’ met hun gamma van mobiele toestellen (tablet en Windows phone) waarmee de bezoekers aan de slag konden.

De editie 2014 was een duidelijk succes: er werden meer dan 12.500 bezoekers op twee dagen geteld, wat 25 % meer is dan de jaren voordien. Ook op onze stand was het een continu komen en gaan.

NRB’s wedstrijd via de mobiele toepassing die Afelio voor de gelegenheid had ontwikkeld, was ook geslaagd te noemen. In onze virtuele urne zaten meer dan 180 tickets die bezoekers hadden verzameld door met de bewuste app op hun smartphone de QR codes van onze klanten die aanwezig waren op het salon te scannen. De gelukkige winnaar ging naar huis met de allernieuwste SurfacePro 2 tablet (gesponsord door onze partner Microsoft).

Op onderstaande link vind je de foto’s die we tijdens het event hebben genomen.

Naar foto's op Flickr

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen