IT-speeddate: ontmoet onze recruiters en ontdek wat NRB jou te bieden heeft

06/06/2024

Artificiële intelligentie, cyberbeveiliging, de cloud, digitale transformatie: IT speelt een sleutelrol in de moderne samenleving. Bent u gepassioneerd door deze uitdagingen? Neem deel aan het speeddate-evenement dat NRB op donderdag 6 juni in Charleroi organiseert en ontdek alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Het team van Managed Staffing is voortdurend op zoek naar nieuw talent om onze knowhow en expertise te vertegenwoordigen tijdens korte- of langetermijnopdrachten. De consultants van NRB belichamen de waarden van de onderneming: goed luisteren naar de exacte behoeften van de klant, op de hoogte blijven van technologische innovaties en zo snel mogelijk de ideale oplossing vinden.

NRB organiseert op donderdag 6 juni een speeddate-evenement in het Van der Valk Hotel in Charleroi om nieuw IT-talent te leren kennen. Tussen 15.30 en 17.30 uur ontmoeten onze recruiters een groot aantal kandidaten om het Managed Staffing-team te versterken. Ze stellen alle mogelijkheden voor die een solide, ervaren onderneming u kan bieden, of het nu gaat om loopbaanontwikkeling, opleidingen of technologische uitdagingen.

Bent u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een uniek aanbod op de IT-markt? Aarzel dan niet om u in te schrijven. Wacht niet te lang, de plaatsen zijn beperkt!

Inschrijven voor de speeddate

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen