SDP-ActaLibra vervoegt de Cevi-groep

donderdag 2 december 2021

Luc De Cock (CEO SDP) en Jan Deprest en Christoph Verheecke (respectievelijk CEO Cevi Groep en CFO/CCO Cevi Groep) ondertekenden op 31 maart 2021 het akkoord dat maakt dat SDP-Acta Libra vanaf heden deel uitmaakt van de NRB Groep en dit als onderdeel van Cevi.

Cevi Groep op zijn beurt realiseert een jaarlijkse omzet van meer dan 37 miljoen euro met 242 werknemers. In het producten-en dienstenaanbod zijn synergiën met dat van SDP-ActaLibra zoals back-officetoepassingen voor financiën, vergunningen, GIS, midoffice-toepassingen en dossierbeheer met linken naar het Federaal en Vlaamse niveau en ICT managed services zowel on premise en in de cloud. SDP en Cevi gebruiken dezelfde technologie voor vernieuwingen en delen tenslotte dezelfde ICT-uitdagingen.

SDP-ActaLibra wordt als nieuwe businessunit binnen de Cevi Groep opgenomen, en wordt geleid door Filip Vande Weghe.

Het ActaLibra team van ontwikkelaars en consultants in Gavere en Namen blijven aan boord, en blijven voor alle diensten en ondersteuning bereikbaar via de gekende kanalen (telefoon, email, online support). Ook qua IT en infrastructuur blijft de continuïteit van ons aanbod en services gegarandeerd.

Dankzij de nu gebundelde krachten, staan we samen sterker om onze visie voor de toekomst met nog meer daadkracht te realiseren.

Hiermee willen we de trusted partner bij uitstek zijn, met het beste software- en ICT-aanbod voor het notariaat.

Naar Cevi's website

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen