NRB & AFELIO 5 MAAL GENOMINEERD VOOR DE DATA NEWS AWARDS FOR EXCELLENCE 2020

vrijdag 29 mei 2020
We zijn trots om onze 5 nominaties voor de Data News Awards For Excellence 2020 aan te kondigen. 
NRB & Afelio zijn genomineerd in de volgende categorieën:
 
- Enterprise Application Innovator of the Year – NRB  
- Customer Centric IT Company – NRB
- IT Services Company of the Year (Large) – NRB 
- Enterprise Application Innovator of the Year – Afelio 
- Belgian Scaleup Company of the Year – Afelio 
 
De eerste categorie "Enterprise Application Innovator of the Year" erkent IT-pioniers die nieuwe mogelijkheden bieden op het gebied van innovatieve bedrijfstoepassingen. 
NRB is genomineerd voor de ontwikkeling van een BPO (Business Process Outsourcing) applicatie voor Ethias Zorgverzekeringen. Deze toepassing maakt gebruik van machine learning om op een volautomatische en end-to-end het proces van verwerking en terugbetaling van facturen voor ambulante zorg, apothekersbonnen, sociale vergoedingen van dokterskosten of andere gezondheidsuitgaven te beheren. 
Afelio, het team van softwareontwikkelingsspecialisten binnen de NRB Groep, is genomineerd voor de realisatie van “Westi” een toepassing voor asset management. Deze applicatie is een antwoord op de vraag van Engie om (onderhouds)gereedschappen en apparatuur, maar ook afval en andere objecten in de kerncentrale van Tihange te traceren en te beheren. Het combineert een mobiele Android-applicatie, een Angular webapplicatie en een .NET-back-end. 
 
Afelio is ook genomineerd in de categorie "Belgian Scaleup Company of the Year" die technologiebedrijven die exponentieel gegroeid zijn, in de bloemetjes wil zetten. Afelio werd opgericht in 2013 en stelt momenteel 130 mensen tewerk en genereert als autonoom team binnen de NRB Groep een omzet van 10 miljoen euro. Afelio is een gespecialiseerd software-ontwikkelingsteam dat - samen met zijn klanten - strategieën creëert voor digitale ervaringen die de betrokkenheid van de eindgebruikers, de eenvoud en de resultaten doen toenemen.
 
NRB is genomineerd in de categorie "Customer Centric IT Company". Deze prijs waardeert het wederzijdse vertrouwen en respect in een klant-leverancier ecosysteem dat resulteert in een aangename relatie en tevredenheid, gekenmerkt door diepgaand begrip en expertise van de leverancier op het gebied van de business, de processen en de technologie.
 
NRB is ook genomineerd in de categorie "IT Services Company of the Year (Large)", die bedrijven beloont die waarde toevoegen aan het hele bedrijfsgebeuren (innovatie, veiligheid, dienstverlening, etc.). Met een omzet van meer dan 360 miljoen en 2.200 medewerkers is de NRB Groep een van de leiders in de ICT-sector in België geworden. Haar "IT as a service"-aanbod bestrijkt alle fasen van de levenscyclus van een IT-oplossing. NRB heeft ICT-infrastructuur en hosting getransformeerd tot een waaier van klantgerichte (cloud)diensten. En heeft fors geïnvesteerd in het opzetten van een team van gespecialiseerde cloudconsultants, naast experts op het gebied van beveiliging en digitale transformatie (vandaag meer dan 80 mensen) die klanten ondersteunen in het gebruik van nieuwe technologieën zoals AI, RPA en IOT.
 
 
 
 
Instance

In us they trust...

Contact us :

  • Mail us
  • Phone us

Follow us :

  • Linked In
  • Twitter
  • Google +
  • Slideshare
  • Youtube
  • Flickr

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen