Hybrid Cloud

Uw cloud-partner in België

Services aanbieden vanuit een gedeelde infrastructuur? Dat is al meer dan 25 jaar de kerntaak van NRB. Wij zijn een lokale ICT-dienstenleverancier die dicht bij zijn klanten staat: onze infrastructuur, onze dienstencentra en onze managementteams bevinden zich in België en staan garant voor een directe en gemakkelijke toegang.

NRB weegt de voordelen van de cloud af in de context van uw specifieke behoeften.

Onze datacentra zijn uitgerust met spitstechnologie op het vlak van mainframes en gedistribueerde systemen. Wij bewaren de gegevens van onze klanten in onze datacentra in België met garanties op vertrouwelijkheid en veiligheid. Onze infrastructuur haalt het niveau Tier 3+ van The Uptime Institute, de wereldautoriteit voor datacentra.

WAAROM HEET HET DE ‘HYBRIDE’ CLOUD?

De voordelen van het cloud-model zijn duidelijk. Bedrijven doen een beroep op cloud-oplossingen of -services omdat ze soepel en flexibel zijn en minder kosten. Maar weet u altijd waar uw meest kritieke gegevens worden opgeslagen? Zijn ze voldoende beveiligd? Hoeveel leveranciers hebt u? En wat gebeurt er als er eentje zijn gebruiksvoorwaarden aanpast? Welke garanties hebt u naar serviceniveau?

Bij NRB beseffen we dat het eenvoudiger en efficiënter is als u maar één partner hebt voor al uw IT-noden, zelfs voor de meest specifieke. Daarom stellen we u een hybride cloud-model voor. Zo combineert u uw eigen IT- omgeving met de voordelen van de privé-cloud van NRB op het vlak van veiligheid, kostprijs en nabijheid, en eventueel zelfs met de diensten van de publieke cloud, zonder dat u een beroep moet doen op verschillende leveranciers. NRB neemt daarbij de rol op van een integrator, van een orchestrator die alle elementen van uw IT-omgeving op een volledig transparente manier perfect doet samenwerken.

DE VOORDELEN VAN HET HYBRIDE CLOUD AANBOD VAN NRB

Onze hybride cloud diensten
Onze hybride cloud diensten

Veiligheid en continuïteit

De privé-cloud van NRB is een afgeschermde, streng gecontroleerde omgeving met bewezen veiligheidsgaranties. 

NRB heeft veelvoudige en redundante beheers- en beveiligingsoplossingen die de veiligheid en integriteit van uw gegevens garanderen in alle mogelijke omstandigheden. Samen met u wordt het gewenste dienstenniveau en de garanties voor de continuïteit van de activiteiten vastgelegd in een overeenkomst op maat (SLA: Service Level Agreement). Ons DRP (Disaster Recovery Plan) voorziet bovendien in gegevensherstel, zelfs in de meest desastreuze rampscenario’s. Bij een black-out bijvoorbeeld, blijven onze services ongehinderd doorlopen.

“Agility” en innovatie

Onze hybride cloud ondersteunt uw digitale transformatie. 

De hybride cloud van NRB is een flexibele omgeving, ontworpen om heel snel in te kunnen spelen op uw IT-noden op het vlak van infrastructuur, platformen en applicaties. Onze knowhow van mainframes en gedistribueerde systemen én onze integratiecapaciteiten met publieke cloud-services stellen ons in staat om u aangepaste oplossingen aan te reiken. Zo kunt u bijvoorbeeld een ontwikkelingsomgeving in de publieke cloud combineren met een productieomgeving bij NRB – een logische oplossing waarmee u vaak kosten bespaart zonder dat u risico’s neemt. Fail-fast and cheap!

Performantie en beschikbaarheid in real time

Onze doelstelling is om sterke performanties aan competitive prijzen aan te bieden. Wij investeren niet alleen in traditionele infrastructuur, maar ook in Engineered Systems (Oracle Exadata, SAP HANA…) en convergente infrastructuur. Een engineered system is een systeem waarbij hard- en software samen werden ontworpen voor een uniek doel (purpose built). Een convergente infrastructuur brengt in dezelfde omgeving alle lagen van een oplossing samen, zoals netwerk, servers, middleware en software. Het geheel van die investeringen én onze ingrepen voor maximale automatisering zijn gericht op de continue verbetering van de geboden prestaties waarbij we fast provisioning en optimale beschikbaarheid nastreven tegen een optimale kostprijs.

Technologieën

In us they trust...

Contact us :

  • Mail us
  • Phone us

Follow us :

  • Linked In
  • Twitter
  • Google +
  • Slideshare
  • Youtube
  • Flickr

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen