SAP kent nieuwe certificering "Partner Center of Expertise" toe aan NRB

woensdag 7 juni 2023
NRB heeft van SAP een nieuwe "Partner Center of Expertise" certificering gekregen. Deze vernieuwing, die geldig is tot november 2025, toont de expertise van onze medewerkers en garandeert de kwaliteit van de diensten die we onze klanten bieden.
 
Om de twee jaar voert SAP een audit uit bij zijn partners om te controleren of ze voldoen aan hun kwaliteitsnormen. Onze onderneming heeft onlangs het label "Partner Center of Expertise" gekregen, wat bevestigt dat we in staat zijn om klanten een hoogwaardige ondersteuningsservice te bieden. 
 
NRB voldeed perfect aan alle onderzochte criteria. "We zijn gecertificeerd sinds 2010. Deze titel beloont de expertise van de ongeveer honderd medewerkers die zich elke dag inzetten om onze klanten de beste SAP-oplossingen te bieden. De jury had geen enkel voorbehoud", zegt Yannick Stiller, hoofd SAP Services bij de NRB-groep.
 
Met 3 SAP-certificeringen is NRB een referentie in België
De titel "Partner Centre of Expertise" is niet de enige in onze prijzenkast. SAP heeft ons al de certificeringen "Hana Operations", "Cloud and Infrastructure Operations" en "SAP Hosting" toegekend, dankzij het feit dat onze datacenters voldoen aan de Europese eisen op het gebied van redundantie, beveiliging en het gebruik van dark fiber.
 
"We zijn een referentie in België. Het bezit van deze drie certificeringen is vrijwel uniek in ons land. We zijn bijvoorbeeld het enige bedrijf dat gecertificeerd is voor zowel "Hana Operations" als "Cloud and Infrastructure Operations". Door contact op te nemen met NRB doen onze klanten een beroep op een lokale, duurzame speler die aan al hun behoeften kan voldoen", vervolgt Yannick Stiller.
 
NRB: een betrouwbare partner voor de publieke en private sector
Al meer dan vijftien jaar heeft NRB een aanzienlijke expertise opgebouwd in SAP. Deze ervaring heeft ons in staat gesteld om standaardoplossingen te ontwikkelen met onze eigen versnellers voor boekhouding, inkoop en verkoop voor bedrijven in de privésector. 
 
NRB is ook een belangrijke speler in de publieke sector. "Wij zijn specialisten in overheidsboekhouding, waar zeer nauwkeurige regels moeten worden gevolgd", vervolgt Yannick Stiller. Netbeheerders behoren tot de vaste contactpersonen van NRB. "We kennen het beroep van onze klanten door en door. We hebben mobiele applicaties geïmplementeerd die rechtstreeks aan SAP zijn gekoppeld, zodat je bijvoorbeeld een meterstand kunt lezen".
 

Neem contact op met ons SAP-team

 

 
Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen