NRB is aanwezig op Salesforce World Tour Essentials Brussel op 20 juni in Tour et Taxis

maandag 5 juni 2023
NRB neemt op 20 juni deel aan Salesforce World Tour Essentials Brussel  in Tour & Taxis! Dit niet te missen evenement met gerenommeerde experts belooft een bron van inspiratie te zijn voor uw bedrijf of organisatie.
 
In de loop van de dag krijgt u de gelegenheid om sessies bij te wonen die worden geleid door leiders uit de sector. Deze experts presenteren de nieuwste innovaties en strategieën om kosten te verlagen, productiviteit te boosten en efficiënte groei te bevorderen, dit alles met het oog op duurzaamheid.
 
Tijdens Salesforce World Tour Essentials kunt u zich onderdompelen in een nieuw tijdperk waarin de integratie van AI, data en customer relationship management (CRM) een onmiskenbare meerwaarde biedt voor uw organisatie. Ontdek de mogelijkheden van deze combinatie en ontdek hoe die uw bedrijf naar nieuwe horizonten kan brengen.
 
Registreer nu uw aanwezigheid en ontmoet ons op onze stand. Wij bespreken graag uw specifieke behoeften en tonen u onze innovatieve oplossingen, ontworpen om u te helpen uw commerciële doelstellingen te bereiken.
 

Registreer nu

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen