Vier federale overheidsdiensten vertrouwen hun webdiensten toe aan NRB

maandag 19 september 2011

NRB haalde de bestelling binnen van vier nieuwe klanten voor de ontwikkeling en hosting van hun functionaliteiten en informatiecampagnes op internet.

 

FOD Buitenlandse Zaken

NRB ontwerpt een informatieve website rond de procedure voor visa-aanvragen voor landen binnen de Schengen-zone. En voor de online opvolging van deze visa-aanvragen.

FOD Personeel en Organisatie

Er is een nieuwe informatieve website nodig rond de organisatie van het seminarie voor Top Managers van de federale overheid (Manatop) in 2011. Die richt zich tot ambtenaren, journalisten en interne medewerkers van de FOD. Ze kunnen er online inschrijven.

FOD Volksgezondheid

De website omkadert een sensibiliseringscampagne rond de blootstelling van de Belgische bevolking aan straling bij medische onderzoeken.

FOD Duurzame Ontwikkeling

In dit project vernieuwen we de website van de Programmatorische Federale Overheidsdienst volledig: zowel informatiestructuur als grafische vormgeving.

 

Deze opdrachten vloeien voort uit de taken die FedICT en de Kanselarij van de Eerste Minister eind 2010 aan NRB toevertrouwden. Daarbij ging het om de hosting van de federale websites (federale overheidsdiensten en Programmatorische Federale Overheidsdienst). Voor die opdracht doet NRB hosting én bouw van de website, samen met zijn onderaannemers One Agency en Makemeweb.

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen