ProcessForum 2011 : presentaties beschikbaar

vrijdag 25 februari 2011

Op 8 februari 2011 nam NRB als ‘silver sponsor’ deel aan het ‘ProcessForum 2011’ georganiseerd door Software AG - IDS Scheer in het Pullman Brussels Airport hotel.

Meer dan 140 mensen namen deel aan deze eerste Belgische editie van dit Forum. Onder de gasten, medewerkers van organisaties als de NACM (Nationale Alliantie van Christelijke Mutualiteiten), Securex, de Europese Raad en Commissie, de RVA, het ministerie van defensie, FOD Justitie, FOD Economie, The Brussels Airport Company, STIB-MIVB, maar ook van banken als de Nationale Bank, Dexia en tenslotte van bedrijven zoals Janssen Pharmaceutica, Johnson & Johnson, de KPN Group Belgium, Mobistar, Sibelga en SPE – Luminus.

Tijdens de eerste dag konden de deelnemers kennis maken met Business Process Management (BPM) als middel om op een geplande en beheerste manier te werken aan de optimalisatie van de controle op de organisatie, de efficiëntie, het risicobeheer, de innovatie en de groei. Op die manier stelt BPM organisaties in staat om tegemoet te komen aan de marktevoluties en de concurrentie een stapje voor te blijven.

Presentaties

NRB was aanwezig met een stand waarop onze oplossingen werden voorgesteld. Bovendien gaf William Poos, manager van IT governance-team bij NRB, een presentatie met als titel “BPM/SOA in an ERP environment : IT Roadmap powered by ARIS Enterprise Architecture Solution – Where BPM and SOA meets !”

Om alle presentaties van dit event te downloaden kan u best de volgende link gebruiken: http://softwareag.com/ProcessForumBelux/presentations/

Wij willen hierbij ook Software AG, de bezoekers en onze klanten bedanken die dit boeiende event hebben mogelijk gemaakt.

NRB Marketing team

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen