NRB wordt Standaard Consultingpartner AWS

woensdag 18 juli 2018

NRB wordt Standaard Consultingpartner van Amazon Web Services (AWS). De diensten van de NRB-consultants, gebaseerd op AWS Cloud, ondersteunen alle dimensies van de digitale transformatie van een publieke of private organisatie.

Na twee jaar van test en onderzoek en een certificeringsproces wordt NRB Standaard Consultingpartner van Amazon Web Services (AWS). Deze samenwerking is een van de pijlers die de dienstverlening van het Digital Transformation team van NRB ondersteunt. Dit team helpt klanten snel te innoveren en tegelijkertijd de efficiëntie, veiligheid en betrouwbaarheid van hun oplossingen te verbeteren. De consultants van dit team ondersteunen de klant bij het ontwikkelen van zijn "cloud"-strategie, het definiëren van zijn referentiearchitecturen, het integreren/migreren van zijn bestaande toepassingen en het bouwen van zijn digitaal platform. Naast de implementatie van zijn cloudstrategie, staat NRB in voor de beheersdiensten om de klant te helpen de geïmplementeerde AWS Cloud services uit te voeren en te benutten.

Het team Digitale Transformatie heeft met name de digitale platforms "Wallonie en Poche" en "Century 21" geïmplementeerd. Op basis van een ‘lean start-up’-proces heeft dit team ook meerdere POC's (proof of concept) gerealiseerd op basis van AWS-diensten zoals IoT, publieke of private API's, mobiele toepassingen, devops architecturen voor microdiensten, artificiële intelligentie en migratie/integratie van bestaande toepassingen (legacy).

De AWS Cloud services die NRB gebruikt omvatten alle IT-lagen: infrastructuur (IaaS), platformen (PaaS), containers (CaaS) en oplossingen die gemakkelijk vanaf de AWS-marktplaats (SaaS) kunnen worden geïnitieerd, zoals beeldherkenning, tekstanalyse, DevOps-tools, ...

Om de beste cloudservices te kunnen garanderen, is NRB, naast AWS-partner, ook partner van Microsoft en IBM en binnenkort ook van Google.

 

Instance

In us they trust...

Contact us :

  • Mail us
  • Phone us

Follow us :

  • Linked In
  • Twitter
  • Google +
  • Slideshare
  • Youtube
  • Flickr

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen