NRB verwerft People & Technology

vrijdag 21 februari 2020

De Belgische ICT-dienstverlener NRB nv, met hoofdzetel in Herstal, koopt People & Technology, een bedrijf uit Waals-Brabant dat actief is in het adviseren en ondersteunen van bedrijfsprojecten door het mobiliseren van competenties en expertise op het gebied van ICT Met de overname versterkt NRB zijn aanbod ‘managed staffing’, zoals voorzien in zijn industrieel plan.

 
People & Technology is een Belgische onderneming die gevestigd is in Corroy-Le-Grand. De algemeen directeur is Vanessa Flament, die het bedrijf in 2002 oprichtte. Het realiseert een omzet van om en bij de 7 miljoen euro en telt een 70-tal medewerkers. Het legt zich vooral toe op het aanleveren van IT-profielen aan zijn klanten, gaande van IT-managers, projectleiders, analisten en systeemingenieurs tot cloud-experten, softwareontwikkelaars en -testers. People & Technology heeft klanten in diverse sectoren zoals de bank- en verzekeringsbranche, de openbare sector, de farmaceutische sector en de industrie.
 
“Deze overname ligt volledig in lijn met ons industrieel plan”, verklaart Pascal Laffineur, Chief Executive Officer van de NRB Groep. “NRB heeft de ambitie om tegen 2022 de nummer één, de motor, te zijn van de digitale transformatie van ons land. Ons vijfjarenplan bevat duidelijke groeiperspectieven: van 323 miljoen euro omzet op groepsniveau in 2017 naar 500 miljoen omzet tegen 2022. Dit moet gepaard gaan met de versterking van ons dienstenaanbod en de uitbreiding van onze activiteiten in termen van klanten- en geografische basis.”
 
“Het feit dat we People & Technology opnemen in de NRB Groep betekent een duidelijke versterking van onze ‘managed staffing’-activiteiten”, stelt Pascal Laffineur. “Door de overname spelen we in op de stijgende vraag bij onze klanten om een beroep te kunnen staat om een antwoord te bieden aan de stijgende behoeften van onze klanten om beroep te kunnen doen op de gepaste IT-expertise volgens hun specifieke nood en voor de gewenste duur.
“Het management en de medewerkers van People & Technology brengen niet alleen specifieke ervaring en best practices in dit domein met zich mee. Zij beschikken ook over een netwerk van specialisten en freelancers dat van grote waarde is in de ICT, waar de war for talent meer dan ooit woedt. Dankzij People & Technology kan de NRB Groep met een verrijkt aanbod naar haar klanten toestappen: NRB kan dat in de publieke en sociale sector, de financiële wereld, de industrie en de nutsbedrijven. Ons filiaal Xperthis kan met het verrijkte aanbod naar de ziekenhuizen stappen en onze filialen Cevi/Logins en Civadis naar de lokale overheden”, besluit Pascal Laffineur.
 
“Het opgaan van People & Technology in de NRB Groep betekent een enorme opportuniteit voor onze klanten en medewerkers”, voegt managing director Vanessa Flament van People & Technology toe. “Onze medewerkers zullen hun ervaring ten volle kunnen inzetten in een veel bredere context, met navenante perspectieven. Onze klanten zullen profiteren van de slagkracht en de schaalgrootte van een leidende Belgische ICT-groep, met een ICT-infrastructuur en een brede waaier aan diensten en expertise die uniek zijn in dit land.”
 

Download

 
Instance

In us they trust...

Contact us :

  • Mail us
  • Phone us

Follow us :

  • Linked In
  • Twitter
  • Google +
  • Slideshare
  • Youtube
  • Flickr

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen