NRB partner van het 32ste internationaal congres van CIRIEC in het Congrespaleis van Luik van 30 mei tot 1ste juni

dinsdag 22 mei 2018

De digitale transformatie die al enkele jaren plaats vindt, biedt nieuwe mogelijkheden tot communicatie en uitwisseling, en gaat gepaard met radicale veranderingen aan structuren met betrekking tot eigendom, productie, distributie en consumptie.

Het is een uitdaging voor onze werkomstandigheden, en zorgt voor nieuwe problematieken en opportuniteiten voor belastingen, het zorgt voor spectaculaire productiestijgingen, en opent nieuwe horizonten voor burgerinitiatieven…

De publieke, sociale en coöperatieve economie is in veel opzichten zelf een drijvende factor in deze revolutie. Het volgende CIRIEC congres zal dit thema behandelen, en de analyses en discussies onder wetenschappelijke experten en politieke, economische en sociale leiders over de hele wereld onder de loep nemen.

In deze context zal Pascal Laffineur, CEO van NRB, een presentatie brengen rond digitale oplossingen voor organisaties uit de publieke sector en de sociale economie, in de vorm van digitale initiatieven voor de burger.

Meer infos https://events.uliege.be/ciriec2018/en/

 

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen