NRB ontving de ‘CISCO Cloud Builder Partner of the Year’- prijs.

vrijdag 24 november 2017

NRB ontving de ‘CISCO Cloud Builder Partner of the Year’- prijs. NRB won deze onderscheiding zowel op BeLux niveau als op CISCO’s EMEAR North Region niveau, wat zoveel betekent als  de Scandinavische landen, de Baltische staten en de BeNeLux regio.

Cisco verklaarde dat NRB deze prijzen in de wacht sleept aangezien… “ (NRB) massief investeert in de uitbouw van een ‘Cisco powered’ cloud-infrastructuur met de bedoeling om haar klanten een breed gamma aan flexibele diensten en SLA’s op maat aan te kunnen bieden. NRB heeft zijn Cisco cloud-infrastructuur-business met 108% doen groeien. Hun omgeving is gebaseerd op een software gedefinieerde infrastructuur. Hij berust op Cisco ACI, in combinatie met geconvergeerde infrastructuur op basis van Flexpod, Vblock en UCS voor big data analytics.  Bovendien bekijkt NRB om nieuwe diensten te ontwikkelen gebaseerd op Cisco Hyperflex.  ‘Service Request Management’ is in self-service modus dankzij Cisco Prime Service Catalogue. Op deze manier kan NRB zich profileren als een flexibele ICT- uitbestedingspartner met een uitgetekende aanpak om de gebruikservaring te optimaliseren met maximale visibiliteit.”

NRB doet inderdaad zeer belangrijke investeringen in zijn ICT-infrastructuur. De bouw van haar gloednieuw datacenter in Villers-le-Bouillet gaat zijn finale fase in en zal operationeel zijn vanaf 2018.  Het nieuwe datacenter zal geconnecteerd zijn met de bestaande datacenters van NRB in Herstal – op 30 km afstand – via meerdere glasvezel (‘dark fiber’)- connecties om er een geo-redundante ICT-infrastructuur van niveau Tier III (volgens het Uptime Instituut) mee te vormen. Deze infrastructuur is uitgerust met een high availability (hoge beschikbaarheid) en intelligent netwerk gebaseerd op CISCO ACI. Deze investering maakt deel uit van NRB’s strategisch plan om haar softwaregedefinieerde intelligente infrastructuur verder uit te bouwen om in staat te zijn haar klanten op maat gemaakte en vendor-onafhankelijke clouddiensten aan te bieden.

 

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen