Communicatie en Samenwerking

Communicatie en samenwerking tussen uw medewerkers zijn de basis voor een daadkrachtige en efficiënte werking van uw organisatie.

Maar uw medewerkers willen vandaag op een andere manier werken. Ze zijn veeleisender voor hun werkgever. Nine to five is verleden tijd. Werknemers willen altijd en overal toegang tot hun professionele toepassingen hebben. Het werk- en privéleven vloeien steeds meer in elkaar over.

De nieuwe generatie van medewerkers - wel eens generatie X, Y en Z genoemd - versnelt die trend nog. Die nieuwe werknemers zijn permanent met het internet verbonden, zijn verknocht aan hun smartphone en wisselen gegevens voornamelijk uit via de sociale media.

Aan u om de juiste werkinstrumenten te kiezen die bij uw medewerkers in de smaak vallen en waarmee ze productiever kunnen zijn. Die keuze is belangrijk maar het daadwerkelijke gebruik is de echte graadmeter voor zijn succes. Om de 'buy in' van uw medewerkers te verkrijgen, moeten die systemen voldoen aan de standaarden die ze vandaag kennen en moeten ze eenvoudig te gebruiken zijn. Het moet eigenlijk zichzelf uitwijzen, maar u voorziet maar beter in opleiding voor medewerkers die er behoefte aan hebben.

U heeft er alles bij te winnen

Tevreden medewerkers zijn productiever. Uw time-to-market wordt korter als ze met collega’s kunnen communiceren en samenwerken, waar men zich ook bevindt. Wanneer uw personeel tijd wint, bespaart u geld.

Wat biedt NRB?

NRB adviseert en begeleidt u bij het ontwerp, de ontwikkeling en invoering van systemen voor uw medewerkers, in functie van hun profiel (administratief, commercieel, technisch, …).

Die systemen bestaan uit verscheidene lagen:

Hardware of werkstation

De toestellen waarmee elke medewerker toegang krijgt tot zijn gevirtualiseerde werkomgeving. Of het nu gaat over desktops, laptops, tablets of smartphones, NRB helpt u de toestellen te kiezen die het best bij de behoeften van een medewerker passen. We kunnen die apparaten ook leveren, al dan niet met complementaire software zoals mobile device management.

De virtualisatielaag

Wanneer u uw medewerkers met om het even welk apparaat toegang geeft tot hun werkomgeving en bedrijfsapplicaties, moet u uw gegevens en applicaties beveiligen om de integriteit ervan te garanderen. NRB helpt u bij de keuze voor een virtual desktop of toegang vanop afstand (VPN). We kunnen u ook software ter beschikking stellen om uw bedrijfsapplicaties te beheren en te delen.

Software om te communiceren (unified communications)

Eenmaal geregistreerd in uw Active Directory, moeten uw medewerkers onderling en met de buitenwereld kunnen communiceren via geïntegreerde kanalen zoals e-mail, instant messaging, vaste en mobiele telefonie of videoconferentie. Met die applicaties heeft elke gebruiker in real-time toegang tot informatie zoals de agenda of de beschikbaarheid van een collega.

NRB kan u helpen bij de installatie van een infrastructuur voor e-mail of IP-telefonie maar biedt u ook unified communications tools aan zoals Microsoft Lync of Cisco Jabber die zich integreren in uw IT-omgeving.

Software voor samenwerking (enterprise collaboration)

NRB helpt u bij de installatie van buroticatoepassingen zoals Microsoft Office 365 waarmee u steeds over een geactualiseerde versie van de software beschikt. Uw medewerkers kunnen daarnaast gebruik maken van nieuwe functies, bijvoorbeeld om gelijktijdig aan eenzelfde document te werken.

U kunt nog verder gaan en meer functies ter beschikking stellen van uw werknemers door software voor enterprise content management in te voeren.

Sociale bedrijfsnetwerken

Naar analogie met de sociale netwerken voor het grote publiek zoals Facebook, Twitter en LinkedIn kunnen organisaties een eigen sociaal platform laten gebruiken door hun medewerkers.

Met een sociaal bedrijfsnetwerk kan je snel de juiste personen, actuele informatie of een document terugvinden door je te richten tot de community van de medewerkers. Een belangrijk voordeel van die platformen is dat ze kennisdeling en innovatie in een organisatie stimuleren.

NRB helpt u graag bij de keuze en de installatie, inclusief het change management, van een dergelijk systeem.

Technologieën

In us they trust...

Contact us :

  • Mail us
  • Phone us

Follow us :

  • Linked In
  • Twitter
  • Google +
  • Slideshare
  • Youtube
  • Flickr

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen