Jaarverslag 2017 – Vereenvoudig het leven van de ICT gebruiker

dinsdag 1 mei 2018

De digitale kracht ten dienste van ons allen!

Wij zijn bijzonder blij aan te kondigen dat het Jaarverslag 2017 van de NRB Groep is verschenen. Dit is een belangrijk moment voor ons bedrijf.

De missie van NRB als ICT-dienstverlener is het leven van ons allemaal te vereenvoudigen door gebruik te maken van de digitale kracht. Ons leven als consument, klant, patiënt, burger, werknemer of ambtenaar.

Om de impact van de digitale kracht te illustreren, vindt u in dit jaarverslag videoreportages waarin u kan  kennismaken met mensen die toepassingen en systemen gebruiken die ontwikkeld, onderhouden en/of gehost worden door NRB. 

 
 

ZO DIGITAAL ALS MOGELIJK

Dit is het eerste jaar dat ons jaarverslag ‘zo digitaal als mogelijk’ gaat.  Wij opteerden voor videoreportages in plaats van geschreven artikels. Je kan ze op je pc, smartphone of op om het even welk ander digitaal toestel bekijken. En als je een geprinte versie zou verkiezen, dan kan je via de QR codes die je terugvindt naast de video thumbnail naar het portaal ‘NRB digitale publicaties’ waar je dit jaarverslag en binnenkort alle andere digitale bedrijfspublicaties van NRB zal vinden.

Geniet van de presentaties, en moge de digitale kracht bij je zijn.

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen